Dimade ontwerpbureau - Grafisch ontwerp | Drukwerk | Communicatie
15301
page-template-default,page,page-id-15301,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over ons

DIMADE ONTWERPBUREAU, EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn een jong, grafisch ontwerpbureau uit Landgraaf (Zuid-Limburg). Wij ontwerpen voor ambitieuze bedrijven en dat doen we op een professionele manier en met een frisse blik. Bij Dimade ontwerpbureau is het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en andere reclame- en communicatiemiddelen ons specialisme. Voor het maken van ontwerpen hebben we onze eigen ontwerpstudio. Voor het aanleveren van drukwerk beschikken wij over een geselecteerd netwerk aan leveranciers. Wij werken vol passie aan elke opdracht. Bij elke opdracht is het leveren van maatwerk en het bieden van een goede prijs-kwaliteitsverhouding ons doel.

Waarom een ontwerpbureau?

U kunt maar één keer een eerste indruk maken bij uw klanten. Om deze indruk zo professioneel en positief mogelijk te maken hebben wij van Dimade ontwerpbureau unieke en frisse ideeën die u onderscheiden van de rest. Professionele grafische ontwerpen zijn een belangrijk onderdeel in het ontwikkelen en onderhouden van een succesvol bedrijf. Als creatieve partner dragen wij bij aan het imago van uw bedrijf of merk, zorgen wij voor eenheid en professionaliteit in al uw communicatie uitingen en zoeken wij naar mogelijkheden waar andere allang waren gestopt. Onze functie gaat nog veel verder dan alleen vormgeven, wij werken ideeën en marketingproducten uit om gevoelens te communiceren bij uw klanten die niet in woorden uitgedrukt kunnen worden. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij u als klant, wij denken, creëren en doen graag met u mee.

Hoe gaan wij te werk?

  1. We maken een afspraak om elkaar beter te leren kennen;
  2. Samen bespreken we uw aanvraag en bekijken we welke wensen u heeft;
  3. We overhandigen een op maat gemaakt voorstel en bespreken samen met u de mogelijkheden;
  4. Vol enthousiasme starten we aan uw opdracht, ondertussen houden we u op de hoogte en sturen u enkele voorbeelden;
  5. Zodra alles volledig naar wens is gaan we over tot produceren van de uiteindelijke producten;
  6. Het einde is in zicht, de producten zijn klaar en samen bekijken we deze nog een keer;
  7. Met een tevreden gevoel kijken we samen terug op uw opdracht en hopen u snel weer te zien bij Dimade ontwerpbureau!

ONZE MISSIE

Wij creëren een visuele identiteit met als doel meer naamsbekendheid te krijgen.

ONZE VISIE

We leven in een moderne tijd waarbij wij continu vooruitdenken. Als ontwerpbureau nemen wij op het gebied van reclame-uitingen graag de touwtjes in handen voor onze klanten en streven wij ernaar om u keer op keer te blijven verbazen.

WhatsApp chat