Grafisch ontwerp

en vormgeving

Wist u dat onze hersenen 80% onthouden van datgene wat wij zien? Een professioneel logo en de vormgeving van uw huisstijl zijn daarom heel belangrijk.

Dimade ontwerpbureau verzorgt al uw grafische ontwerpen, zowel voor offline als online reclame-uitingen. Of u nu een startende ondernemer bent of jarenlange ervaring heeft, wij van Dimade ontwerpbureau bieden een oplossing op maat voor nieuwe én bestaande ontwerpen (DTP werkzaamheden).

  • carwrap
  • reclameborden
  • spandoeken
  • websites
  • relatiegeschenken
Bekijk ons portfolio
logo-ontwerp
logo-huisstijl-laten-ontwerpen

Logo en huisstijl ontwerpen

Wilt u een logo en huisstijl laten ontwerpen? Het is het belangrijkste element om professioneel en herkenbaar over te komen bij uw (potentiele) klanten. Het is dan ook logisch dat ieder bedrijf, merk of product er een heeft.

Als creatief grafisch ontwerpbureau bieden wij een professionele aanpak met gegarandeerd een prachtig resultaat. Voor ons is het ontwerpen van een logo en huisstijl een logisch proces. Het moet aansluiten bij uw wensen maar ook bij de visie en missie van uw bedrijf of merk. Bij het realiseren van een logo en huisstijl ontwerp denken wij vooruit en houden wij rekening met de branding, zowel nu maar ook in de toekomst.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze ontwerpen zijn. De waarde van een geschikt en onderscheidend logo voor uw bedrijf, merk of product is namelijk essentieel. Kies je voor onze ervaren grafisch ontwerper dan ben je verzekerd van een prachtig resultaat.

Neem contact op

Grafisch ontwerper nodig?

Bent u opzoek naar een grafisch ontwerper voor het maken van creatieve ontwerpen voor een logo, drukwerk, promotiematerialen, website of social media uitingen? Onze getalenteerde grafisch ontwerper gaat graag voor u aan de slag en neemt u mee in de inspirerende wereld van kleuren, design, lettertypes, typografie, layout en fotobewerkingen bij elkaar komen.

Bel ons direct

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?
Tijd voor een kennismakingsgesprek!

Heeft u een grafisch ontwerp, logo ontwerp of een huisstijl ontwerp nodig?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Onze diensten

Lees meer over