Communicatie

en marketing

U bent trots op uw bedrijf en wilt dit delen met uw doelgroep, maar hoe bereikt u uw doelgroep effectief? De juiste communicatie is daarbij essentieel.

Dimade ontwerpbureau heeft ruime ervaring in het succesvol opzetten van marketingcampagnes voor verschillende doelgroepen. Wij adviseren u graag met welke marketingtools u uw doel zo goed en efficiënt mogelijk bereikt. Of het nu gaat om offline communicatie, zoals drukwerk, promotiematerialen en visuals of online communicatie via uw website of social media, wij gaan geen uitdaging uit de weg!

communicatie

Communicatie online of offline

Voordat wij voor u aan de slag kunnen gaan is het belangrijk om te weten wat uw doel is. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan over het doel van uw communicatie en op welke manier u dit kunt behalen. Hierbij moet u denken aan het vergroten van uw naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, afname van uw product of dienst en het versterken van de klantbinding. Maar hoe gaan wij dit doen? Online of toch offline? Door onze ervaring en kennis weten wij met welke communicatiemiddelen u effectief en professioneel uw doel bereikt.

Naast het bepalen van het soort communicatiemiddel dat u wilt inzetten is het ook belangrijk om duidelijk te hebben welke doelgroep u wilt bereiken. Door communicatie op maat te maken voor uw doelgroep en daarbij dezelfde taal te spreken bereikt u uw doelgroep beter en realiseert u uw doelen sneller.
Wilt u met uw bedrijf de volgende stap nemen en uw korte en lange termijn doelen snel en effectief behalen? Neem dan contact op met ons en wij graan graag voor u aan de slag!

Neem contact op

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?
Tijd voor een kennismakingsgesprek!

Wilt u weten hoe u communiceert, meer klanten kunt werven of een doeltreffende marketingcampagne kunt opzetten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Onze diensten

Lees meer over