Drukwerk

en stickers

Drukwerk is ontzettend belangrijk voor de uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk. Wij werken daarom alleen met materialen van de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over verschillende materialen, technieken en afmetingen afgestemd op de behoefte van u en uw bedrijf. U kunt onder andere bij ons terecht voor visitekaartjes, flyers, stickers, spandoeken, vlaggen, reclameborden en veel meer. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden.

Dimade ontwerpbureau verzorgt met oog voor detail en kwaliteit:

  • Alle soorten drukwerk producten
  • Elke gewenste oplage en formaten
  • Van ontwerp, drukproces tot aan de levering
  • Alles geregeld onder één dak
drukwerk

Bekijk hier enkele voorbeelden

drukwerk-laten-maken

Advies

De mogelijkheden zijn enorm en dat begrijpen wij als geen ander! Wij kunnen u adviseren over de juiste materialen en afwerkingen afgestemd op uw wensen en behoeften. 

Heeft u een idee en wilt u met ons sparren over uw print ideeën? Dan gaan wij de uitdaging graag met u aan. Met ruime ervaring in dit vakgebied creëren wij een uniek eindproduct. Wij nemen u graag mee in de wereld vol print mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Drukwerk laten maken

Bent u opzoek naar kwalitatieve drukwerk producten? Wij realiseren de meest uiteenlopende producten van a tot z voor uw huisstijl, promotie of relatiegeschenken. Bij Dimade ontwerpbureau gaan wij net een stapje verder en nemen u mee in de wereld van de oneindige print mogelijkheden.

Bel ons direct
spandoek
drukwerk

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?
Tijd voor een kennismakingsgesprek!

Heeft u drukwerk, stickers of een grafisch ontwerp nodig?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Onze diensten

Lees meer over