Autobelettering

Autobelettering is een ideale manier van reclame maken want we zijn steeds vaker onderweg. Een bedrijfsauto of bus met belettering resulteert in een zeer doeltreffend en herkenbaar communicatiemiddel en draagt bij aan een professionele uitstraling. Wij realiseren de meest uiteenlopende voertuigbeletteringen en car wraps.

Autobelettering ontwerpen

Wij beletteren elk voertuig in een passende huisstijl. Of het nu gaat om een kleine of grote bestelbus, een auto, aanhangwagen noem ze maar op. Maar daarvoor heeft u wel een origineel ontwerp nodig. Bij Dimade ontwerpbureau zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen hiervan en houden rekening met uw wensen. De mogelijkheden zijn enorm, zo blijven wij op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden in de sign-industrie. Wij beheren het proces van A tot Z en zorgen dat uw voertuig bij ons in goede handen is.

Autobelettering Landgraaf Brunssum Kerkrade Heerlen

Belettering en autostickers

Een autobelettering kan bestaan uit snijfolie maar ook uit gehele full color afbeeldingen die geprint worden. Snijfolie zijn bepaalde kleuren folie waar wij uw teksten en logo’s op kunnen uitsnijden, ook wel plakletters genoemd. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit folies van diverse gerenommeerde merken zoals 3M, Avery Dennison Hexis en Arlon.

Neem contact op

Bekijk hier enkele voorbeelden

Autobelettering mogelijkheden

– Gesneden kleurenfolies
– Speciale kleuren zoals metallic en reflecterende folie
– Full color folie
– Carwrapping
– Wagenpark belettering
– Ook ramen blinderen en tinten kan met raamfolie, glasfolie of spiegelfolie

Bel ons direct

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?
Tijd voor een kennismakingsgesprek!

Heeft u een grafisch ontwerp, logo ontwerp of een huisstijl ontwerp nodig?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Onze diensten

Lees meer over